Yok böyle acı! - Urfa Hizmet HABERUrfa Hizmet HABER Yok böyle acı! - Urfa Hizmet HABER

Yok böyle acı!

Aileleriyle çalışmaya gittikleri Osmaniye’de DSİ sulama kanalına düşerek boğulan 2’si kardeş 3 çocuk Siverek’te toprağa verildi.

Remziye Büyükçay (9), kardeşi Narin Büyükçay (15) ve Saadet Karataş’ın (11) cenazeleri Osmaniye Belediyesine ait araçlarla Siverek ilçesine bağlı Uzun Ziyaret kırsal mahallesine getirildi. 3 çocuğun cenazesi kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında yan yana defnedildi.

OLAY NASIL OLDU?

Siverek’ten mevsimlik tarım işçisi olarak yaklaşık 2 hafta önce Osmaniye’ye çalışmaya giden Büyükçay ve Karataş ailelerinin çocuklarından biri ayağı kayınca sulama kanalına düştü. Onu kurtarma için suya giren 3 çocuk akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarılan Şükran ve Saadet Karataş ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şükran Karataş hayata dönerken, Saadet Karataş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Remziye ve Narin Büyükçay’ın cesetleri dün sabah saatlerinde bulunmuştu.

 

Kaynak: Siverekhaber


steak

steak

steak

steak

steak

steak