Şanlıurfa Valiliği, il genelinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte don ve buzlanma riskinin artması üzerine eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.
Valilikten yapılan duyuruda, düşük sıcaklıklar nedeniyle özellikle ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar ve trafik güvenliği açısından oluşabilecek risklerin göz önünde bulundurulduğu belirtildi. Bu kapsamda, 30 Aralık 2025 Salı günü il genelindeki tüm eğitim kurumları ile kreş ve bakımevlerinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.
Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personel, kronik rahatsızlığı bulunan çalışanlar ile hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.
Şanlıurfa Valiliği, alınan kararın vatandaşların güvenliği amacıyla tedbiren uygulandığını vurgulayarak, kamuoyuna saygıyla duyurdu.
https://x.com/hasansildak/status/2005734491122442554?s=48


