ŞANLIURFA PAMUĞU 2. FESTİVAL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR - Urfa Hizmet HABERUrfa Hizmet HABER ŞANLIURFA PAMUĞU 2. FESTİVAL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR - Urfa Hizmet HABER

ŞANLIURFA PAMUĞU 2. FESTİVAL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, şehrimizin simgesi olan pamuğun tarımdan sanayiye, kültürden ekonomiye uzanan değerini ön plana çıkaracak Şanlıurfa Pamuğu 2. Festivali için hazırlıklar başladı.

Toplantıda, festivalin konsepti, etkinlik takvimi, yerel üreticilerin ve sektör paydaşlarının katılımı gibi başlıklar ele alındı. Katılımcılar, festivalin hem tarımsal üretimin hem de Şanlıurfa’nın ekonomik ve kültürel tanıtımının güçlendirilmesi açısından önemli bir fırsat olduğu konusunda ortak görüş bildirdi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “Beyaz Altın” pamuğun değerini artıracak ve Şanlıurfa’nın tarımsal mirasını geleceğe taşıyacak bir festival için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” denildi.

 

 


steak

steak

steak

steak

steak

steak