Niye Başkan oldun? - Urfa Hizmet HABERUrfa Hizmet HABER Niye Başkan oldun? - Urfa Hizmet HABER

Niye Başkan oldun?

Şanlıurfaspor’un sahipsiz kalmaması adına bu göreve geldiğini her fırsatta söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük, yürütülen transfer çalışmalarına ilişkin çeşitli eleştirilerle karşılaşıyor.

SÖYLEMEK KOLAY, YAPMAK ZOR

Bunlardan biri 2022-2023 sezonunda attığı gollerle Şanlıurfaspor’un 2. Ligde şampiyon olmasına katkı sağlayan Kemal Rüzgar’ın transfer gündeminde olmamasıyla ilgili. Küçük, bu konudaki eleştirileri yanıtlarken,  2024-2025 sezonu için  50 milyon liralık bir bütçe belirlediklerini, her ay 5-6 milyon vererek süreci sürdürmeye çalışacaklarını vurgulayıp; ”Kemal Rüzgar çok iyi oyuncu ama bu konseptte oyuncuları aldığın zaman elinde 100-150 milyon olması lazım. Ben bu parayı nerden bulacağım? Bir sponsor var mı? Bir destek var mı? Bir Federasyon geliri var mı? Söylemek kolay, yapması çok zor.” dedi.

İŞİMİZ ÇOK ZOR….

Kulüp Başkanı Küçük’ün bu sözlerini değerlendiren bazı taraftarlar, ‘Paran yoksa, gerekli sıcak parayı bulamıyorsan niye Başkan oldun?’ sorusunu gündeme getirdi. Bazıları da bu sezon ligde 4 takımın düşeceğini anımsatarak, ‘Yeni bir kadro oluşturuldu, kısa sürede adaptasyon sağlanması çok zor, buna maddi sorunları da eklersek  ligde tutunmamız çok zor görünüyor’ tespitinde bulundular.

PARAYI TAAHHÜT EDİP ÖYLE ADAY OLUN DEMİŞTİ

Mehmet Giray Küçük Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı seçilmeden önce  transfer yasağı problemiyle karşılaşmamak adına gerekli olan acil paranın 30 milyon civarında olduğu şeklindeki bilgiyi anımsatarak, ”Başkan adayları aday olmadan önce bu parayı hemen ödemeyi taahhüt edip öyle aday olsunlar. Ben başkan olduktan sonra sponsordur belediye vs den parayı toplarım diye düşünüyorsanız sakın bulaşmayın zaman kaybı yaratıp takımı batırırsınız” ifadelerini paylaşmıştı.


steak

steak

steak

steak

steak

steak