Genel kurulla ilgili son dakika gelişmesi - Urfa Hizmet HABERUrfa Hizmet HABER Genel kurulla ilgili son dakika gelişmesi - Urfa Hizmet HABER

Genel kurulla ilgili son dakika gelişmesi

Urfa Barosu’nun genel kurul toplantısı dün çoğunluk sağlanamadığı için bu hafta sonuna ertelendi.

Genel kurulda 5 adayın yarışması bekleniyor. Mevcut Başkan Av.Abdullah Öncel daha önce aday olmayacağını açıklamıştı. Reşit Tartış, Halil Olgun, Mehmet Velat İzol ve Serhat Demiryeri’den sonra Gökhan Dayık da Baro Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Sosyal medya adresinden bir açıklama yapan Av.Dayık, ”Yurtsever ve devrimci kimliğim ile 17-18 Nisan’da yapılacak olan Urfa Barosu 35. Olağan Genel Kurulu’nda yönetim kurulu üyeliğine bağımsız olarak adayım. Adaylığım konusunda iyi temennilerde bulunan bütün meslektaşlarıma ve arkadaşlarıma en içten şekilde teşekkür ederim. Dayanışma ile Savunmanın bağımsızlığını, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü her koşulda savunacağımı ve bunun için mücadele edeceğimi taahhüt ederim. Katkılarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Haklıyız kazanacağınız!” dedi. 

2 yılda bir yapılması gereken Baro genel kurulunun, geçen yıl Ekim ayında Pandemi gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı kararıyla ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmişti.

Urfa Barosu’nun bin 500’e yakın üyesi bulunuyor.

steak

steak

steak

steak

steak

steak