Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Terörsüz Türkiye menziline doğru yürüyoruz, süreci kundaklamaya dönük girişimlere prim vermiyoruz.
TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİ
“Terörsüz Türkiye menziline doğru emin adımlarla yürüyoruz.” diyen Erdoğan son iki haftada bu yönde önemli gelişlemeler yaşandığına dikkat çekti.
“SÜREÇTE YENİ KAVŞAKTAYIZ”
DEM Parti İmralı Heyeti ile görüşmesini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çok yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Terörsüz Türkiye hedefine giden yolda yeni bir kavşağa ulaştığımız görülüyor. Cumhur İttifakı olarak zaten üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Terörsüz Türkiye menziline doğru yürüyoruz, süreci kundaklamaya dönük girişimlere prim vermiyoruz. Terörsüz Türkiye; ayağındaki paslı zincirleri kıran muktedir Türkiye’dir, muazzam bir kardeşlik ve kucaklaşma sahnesi olacak muzaffer ve muteber Türkiye’nin nişanesidir.” ifadelerini kullandı.


