KARAKÖPRÜ’DE 7 AYLIK EMEK SERGİYE DÖNÜŞTÜ! - Urfa Hizmet HABERUrfa Hizmet HABER KARAKÖPRÜ’DE 7 AYLIK EMEK SERGİYE DÖNÜŞTÜ! - Urfa Hizmet HABER

KARAKÖPRÜ’DE 7 AYLIK EMEK SERGİYE DÖNÜŞTÜ!

Faruk DEVECİ

Karaköprü Belediyesi ile HalkEğitim Merkezi iş birliğinde hazırlanan yıl sonu resim sergisinde, 14kursiyerin 7 aylık emek sonucu ortaya çıkardığı 100 eser, Karaköprü NecmettinCevheri Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Sergi, 22 Eylül’ekadar ziyaret edilebilecek.

Karaköprü Belediyesi ile Karaköprü Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenenyıl sonu resim sergisi, Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi’ndesanatseverlerin beğenisine sunuldu.Resim kursunda eğitim gören 14kursiyerin, 7 aylık çalışmaları sonucu ortaya çıkan eserler sergide yer aldı.

Karakalem, akrilik ve yağlıboya teknikleriyle hazırlanan toplam 100 eser, “Urfa Ceylanları, Yöresel Evlerve Urfa Atları” temalarıyla dikkat çekerken Karaköprü’nün simgesi haline gelennar tablosu da unutulmadı.Serginin açılışına Şanlıurfaİl Müftüsü Ramazan Tolan, Karaköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Salici veKaraköprü Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Sultan katıldı.

Katılımcılar, kursiyerlerin özveriyle hazırladığı eserleri ilgiyle incelerken;resim öğretmeni Kasım Gören öncülüğünde hazırlanan sergi, sanatseverlerden ilgigörürdü.Karaköprü Kültür ve Sosyalİşler Müdürlüğü, ilçede kültürel ve sanatsal etkinliklere verdikleri desteğibir kez daha ortaya koyarken; sergi 22 Eylül’e kadar sanatseverlerin ziyaretineaçık olacak.


steak

steak

steak

steak

steak

steak