Mustafa Kemal Paşa, Ankara'daki Urfalılara Kültür Merkezi kazandırmak istiyor - Urfa Hizmet HABERUrfa Hizmet HABER Mustafa Kemal Paşa, Ankara'daki Urfalılara Kültür Merkezi kazandırmak istiyor - Urfa Hizmet HABER

Mustafa Kemal Paşa, Ankara’daki Urfalılara Kültür Merkezi kazandırmak istiyor

Faruk DEVECİ

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş, Sedat Sözer, Mahmut Nimetoğlu ve Hasan Mülayim’den oluşan bir heyet, Özelleştirme İdaresi Başkanı Bekir Emre Haykır ile Ankara’da Şanlıurfa Vakfı’na yer tahsis edilmesi konusunu görüştü.

Alataş, Ankara da çok sayıda Şanlıurfalının yaşadığını anımsatarak, şu açıklamayı yaptı:

”Hemşerilerimize hizmet edecek çok amaçlı bir kültür merkezi yapılması hususunu daha önce, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Nureddin Nebati Beye iletmiştik.. Bakanımızın bu talebin yerine getirilmesi konusunda kendisine düşen her türlü desteği vereceğini vurgulamıştır.

Konu ile ilgili Özelleştirme İdaresi Başkanı Sayın Bekir Emre Haykır ile yaptığımız görüşmede  Vakfımıza Ankara’da yer tahsis edilmesi talebinde bulunduk.

Sayın Başkan, talebimizi olumlu karşılayarak arzu edilen yerle ilgili yasal çerçevede her türlü kolaylığı sağlayacağını belirtmiştir.

ŞANVAK’a Ankara’da yer tahsis edilmesi için Başkanlık yetkililerine gerekli talimatı veren Sayın Haykır’a teşekkür ediyoruz” 

Alataş, Özelleştirme İdaresi Başkanı Bekir Emre Haykır’a Vakfa desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu adına bir teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 


steak

steak

steak

steak

steak

steak